Zijn engelen zweverig? Is spiritualiteit zweverig?

  Wist je dat:
  – juist de mensen zweverig zijn en niet de engelen?

  – engelen willen dat je stevig met twee benen op de grond staat?

  – als je niet stevig op de grond staat, ook wel niet geaard genoemd, je inderdaad gaat zweven?

  – als je niet goed geaard bent dat je dan ook niet vooruit komt?

  – veel mensen zich verschuilen achter de term ‘zweverig’ om niet in contact te hoeven gaan met de engelen of universum of spirit?

  – ‘zweverig’ een term/gedachte/vooroordeel is die je kunt loslaten?

Wat zijn engelen?

Engelen zijn een afsplitsing van het grotere geheel, ook wel God genoemd of Bron of Spirit of energie of Allah. Diep van binnen zijn we allemaal op zoek naar hetzelfde en dat is liefde. Engelen zijn onvoorwaardelijke liefde. Als engelen onvoorwaardelijke liefde zijn, zouden zij je dan laten zweven zodat je niet vooruit komt? Dat zij je zouden verhinderen om persoonlijk te groeien? Nee, want de engelen (en als jij het anders wilt noemen is dat natuurlijk prima) willen niets liever dat jij als ziel groeit, leert en ervaringen meestert en overwint!

Waar kies jij voor?

Er zijn mensen die niet vooruit willen of denken het niet te kunnen en kiezen ervoor om in hun hoofd te blijven en niet geaard te zijn. En dan kun je inderdaad gaan zweven. Zij willen niet hun blokkades oplossen en/of zij willen niet hun schaduwkant zien. Dit is een bewuste en soms een onbewuste keuze. Tenslotte hebben wij als mens onze keuzevrijheid. Het nadeel van blokkades ontwijken of negeren is dat je telkens opnieuw voor dezelfde negatieve situatie komt te staan net zolang tot je besluit er iets aan te gaan doen. Kies jij voor groei en ontwikkeling? Kies jij voor vrij zijn van blokkades? Kies jij voor onvoorwaardelijke liefde? Laat dan de gedachte over zweverigheid losĀ  en maak contact met de universele en onvoorwaardelijke liefde die voor iedereen aanwezig is. Ik help je hier graag bij. De keus is aan jou.

Liefs, Yvonne