Op Wilskracht en met Engelengeduld heb ik mijn leven omgekeerd

Wie is Yvonne?

Werken als trauma ervaringsdeskundige kon ik niet zomaar. Daar ging een proces aan vooraf. Eerst moest mijn bunker met verstopte trauma’s leeg. Ik heb  mijn trauma’s in de ogen gekeken: emotionele chantage, manipulatie, over-loyaliteit, seksueel misbruik,  fysieke mishandeling, incest, zwangerschappen, drank- en medicijnverslavingen van ouders, zelfmoordpogingen van ouders, dogma’s en knellende geloofs-overtuigingen.   Ik heb mijn trauma’s overwonnen  met Wilskracht.  Ik heb met Engelengeduld aan mijn herstel gewerkt.  Voor mijn helingsproces heb ik een intensief therapietraject doorlopen. Nu kan ik bijdragen aan  herstel, groei en ontwikkeling van anderen als therapeut én als ervaringsdeskundige. Ik kan  er nu voor jou zijn en daar ligt mijn passie.

Een andere passie is het samenwerken met engelen. Je kunt het ook energie, het universum of beschermers noemen. Wat je het meest aanspreekt. Ik ben het stadium lang voorbij dat engelen zweverig zijn,  dat het raar of angstig is om met engelen te werken. Ik werk  zonder te zweven en met twee benen op de grond anders komen we  niet vooruit.  Ze hebben mij heel veel moois gebracht. Daarbij heb ik met het engelenwerk veel cliënten op weg kunnen helpen zelfs de sceptici. Zeker de moeite waard om engelen het voordeel van de twijfel te geven. Jij bepaalt of de engelen onderdeel worden van jouw sessies.

Ik ben getrouwd, moeder van twee zoons en oma van drie kleinkinderen. Op mijn negenendertigste ben ik gaan studeren; Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Tegelijkertijd werkte ik als pedagogisch medewerkster op een kind- en jongerenafdeling in de revalidatie.  Veel geleerd, veel gezien. Na vijftien jaar heb ik mijn functie neergelegd om aan mijn nieuwe doel te werken. In mijn boek Wilskracht en Engelengeduld beschrijf ik mijn ervaringen en hoe ik met mijn trauma’s ben omgegaan. Welke therapieën ik heb gevolgd. Hoe ik vanuit spiritualiteit leerde kijken, vanuit een ander perspectief los van emoties.   Een boek met inzichten, tips en handvatten voor jou, voor ouders, verzorgers,  therapeuten,  leerkrachten en docenten. Met de boodschap: Het maakt niet uit waar je vandaan komt of hoe diep de put was, je kunt er altijd uit! De keus ligt bij jezelf!

Boekpresentatie

Op 20 April 2018 heb ik samen met Jitske Kingma van uitgeverij Elikser mijn boek gepresenteerd. Na drie jaar hard werken, mocht mijn boek én mijn geschiedenis de wereld in. Een boek over mijn jeugdtrauma’s, hoe ik mijn strategieën moest inzetten om te overleven, hoe ik mijn bunker afsloot en een ander leven begon. Hoe ik later toch therapeutische hulp moest inschakelen. Deel drie bestaat uit traumaverwerking, tips, handvatten, therapievormen, spiritualiteit en overwinning. Waar je ook vandaan komt of hoe diep de put ook is /was, je kunt er altijd uit. De avond van de presentatie was de zaal vol met familie, vrienden, bekenden en minder bekenden werd ik overladen met bloemen, planten en cadeaus. Een onvergetelijke avond!

Volg mij op Social Media:

Review Wilskracht en Engelengeduld

Krachtig en hoopvol
Een indrukwekkend pijnlijk verhaal dat op eerlijke en heldere wijze is geschreven. Op een heldere wijze beschrijft Yvonne wat ze heeft meegemaakt, haar zoektocht naar zichzelf en verwerking. Ze schrijft dit op een mooie opbouwende manier waarin haar proces goed te volgen is. Yvonne komt hier krachtig uit. Het is een krachtig en hoopvol verhaal: wat je ook meemaakt, je kunt je leven een andere positieve wending geven. Wanneer je worstelt met dezelfde thema’s of als hulpverlener is dit boek een echte aanrader.

Nadia

“Vanuit mijn persoonlijke levenservaring is het mijn missie om samen te ontdekken wie jij werkelijk bent, los van angst. Van slachtoffer naar overwinnaar!”

Opleiding

SPH

In 2004 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening met goed gevolg afgerond op de Hogeschool te Rotterdam. 

 

GPEE

Gevorderd Praktiserend Engelen Expert opleiding gevolgd bij Angelo, Capelle a/d IJssel. Ik volg regelmatig nieuwe cursussen.

 

Ervaring en aanbeveling

 

Ik had PTSS, het ging niet goed. De huisarts vroeg Yvonne om hulp om te voorkomen dat ik in een crisisopvang terecht kwam. Ik ben bij twee psychologen geweest en daar voelde ik me niet fijn. Ik was in die periode af en toe weer in mijn verleden en Yvonne hielp mij weer in het hier en nu te komen en over mijn verleden te praten, zodat ik het kon afsluiten. Ik voelde mij op mijn gemak en veilig. Ze heeft veel kennis, werkt met verschillende verwerkingstechnieken en gaf mij een veilig gevoel om te praten. Ik raad Yvonne sterk aan.

Patricia, 28 jaar

Pedagogisch medewerkster

Wil je samen met mij loskomen van je trauma's en naar vrijheid toewerken?

Stop met leven vanuit angsten, leer te leven vanuit liefde. Leef je leven om wie jij werkelijk bent!