Vrij van trauma om in vrijheid je eigen leven te leiden!

Eenzaamheid

Je voelt je eenzaam en niemand lijkt je te begrijpen. Je hebt een onzichtbare muur om je heen gebouwd.

Faalangst

Je bent bang om fouten te maken en de eeuwige twijfel houd je van je doelen af.

Onmacht

Je hebt het gevoel van vastzitten, ingeklemd en bevroren. Je voelt je klein en onbelangrijk.

Schuldgevoel

Het eeuwige schuldgevoel dat diep vanbinnen blijft knagen.

Waar gaan we naar toe werken?

Je durft jezelf weer te laten zien. Je mag stralen en plezier hebben. Je kunt contact leggen met anderen en vrienden maken. De eenzaamheid verandert naar samen.  Je durft te vertrouwen op jezelf. Je bent gestopt met het doen wat anderen van je willen. Faalangst blokkeert je niet langer. Je weet wat je valkuilen zijn en herkent je zwakke en sterke kanten. Je accepteert jezelf zoals je bent. Emoties worden losgekoppeld van de ervaring zodat je deze op een bewuste manier kunt loslaten. Angsten als schuld, schaamte, wanhoop, pijn, verdriet en boosheid worden verleden tijd evenals de slachtofferrol. Trauma’s worden verleden tijd. Acceptatie en loslaten  maken plaats voor innerlijke kracht om stappen vooruit te zetten in jouw persoonlijke groei. Er ontstaat ruimte om jouw doelen en wensen te zien en te activeren. Je bent het meer dan waard! Vrij van trauma!

“Al heel lang is mijn levensmissie duidelijk: anderen leren hoe je negatief kunt omkeren naar positief “

Wat bied ik jou

Veiligheid, vertrouwen en respect die jij nodig hebt om trauma’s te delen, te verwerken, hiervan te herstellen en te helen.  Jij bepaalt jouw proces en ik bewaak jouw en mijn grenzen totdat je dat zelf kunt. Ik werk vanuit intuïtie, inlevingsvermogen en empathie. Ik zie jou als individu en tegelijkertijd onderzoeken we het familie-, school-  en gezinssysteem waarin je leeft of hebt geleefd. Soms gebruiken we creatieve middelen als schilderen, tekenen of uitbeelden. We maken contact met jouw innerlijke kind; wat heeft zij of hij ons te vertellen? Visualisaties, geleide meditaties en oefeningen om stevig te aarden zullen onderdeel zijn. Ontspanningsoefeningen helpen je om in het nu te zijn. Ik maak je bewust  van negatieve gedachten en gedrag zodat deze kunnen worden omgekeerd. Bewustwording is het begin van de oplossing. Op weg van onbalans naar balans, van uitgeblust naar energiek. Op weg naar de vrijheid!

Ook jij bent het waard om weer te genieten van het leven

Waardevol

Je weet weer wat je werkelijk waard bent. Je bent net zo veel waard als ieder ander, niets meer en niets minder.

Zelfvertrouwen

Je kunt weer op jezelf te vertrouwen. Op je eigen gedachten, je eigen gevoelens én op je intuïtie.

Kracht en energie

Je energie gaat weer stromen waardoor er kracht ontstaat om leuke, mooie en plezierige dingen te ondernemen.

Ervaringen en aanbevelingen

In mijn leven heb ik wel een aardige rugzak meegedragen met daarin lange trajecten van o.a. ggz-behandelingen. Na al een aantal afspraken bij Yvonne liep ik de deur uit met leerlessen, handvatten, verdieping op spiritueel niveau én compleet afgemaakte ‘puzzels’. Een rugzak die is verlicht!

Annelies

Ik ben erg enthousiast en met de diensten van Yvonne ben ik altijd enorm geholpen. Andere aanbieders konden mij niet verder helpen. Zij helpt mij over die energetische drempel. Ik ben iedere keer weer verbaasd wat het mij brengt. Mijn zoontje heeft zij ook goed geholpen. Ik raad iedereen de diensten van Yvonne aan!

Eveline

Tarieven

Sessie 60 minuten            € 77

Studenten                           € 55

Gastlessen in overleg

Studenten en jongeren

Meer en meer komen we jongeren tegen  die dringend hulp nodig hebben. Dat er verbetering nodig is in de reguliere zorg zal inmiddels duidelijk zijn. Veel jongeren kunnen daar niet op wachten. Om deze reden zijn mijn vergoedingen verlaagd in plaats van verhoogd. Speciaal voor de jongeren die nu hulp nodig hebben.

Ben jij degene of ken jij iemand die mijn hulp goed kan gebruiken? Neem vrijblijvend contact op zonder verplichtingen.

Waar je ook vandaan komt, hoe diep je ook zit of hebt gezeten, je kunt er altijd uit. Je bent het meer dan waard!

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig?

De ervaring leert dat een proces tijd nodig heeft. Een proces van herkennen, erkennen, accepteren en dan pas kun je verandering aanbrengen. Daarbij wil je de veranderingen integreren in je dagelijkse leven. Oud gedrag afleren en nieuw gedrag aanleren. Sommige mensen kunnen met 3 sessies verder, anderen met 7 en weer anderen willen meer sessies. Jij bepaalt.  

Waar worden de sessies gegeven?

Ik ben actief in Rotterdam en omgeving en sinds kort in Coevorden en omgeving. Aangezien ik veel door het land reis, zijn er mogelijkheden om af te spreken op andere lokaties.

Geef je ook energetische sessies?

Zeker. Wanneer je kiest voor een energetische sessie, werk ik met de Bron van onvoorwaardelijke liefde. Zowel healings als readings. 

Krijg ik de kosten vergoed van de verzekering?

Nee, ik heb geen overeenkomsten met verzekeringen. Je investeert zelf in jouw leven. Het geven en nemen is hierdoor in balans zonder tussenkomst van derden.

Kunnen we ook videobellen voor een sessie?

Ja, dat kan na de eerste sessie. Graag wil ik eerst fysiek met jou kennis maken. 

Ervaring en aanbeveling

Yvonne heeft passie voor haar werk! Zij doet dit echt vanuit haar hart. Zij helpt en stuurt zodat je zelf de kracht en energie weer vindt en met beide benen op de grond weer kan doorgaan.

Stephanie