Vrij van trauma betekent vrijheid

Eenzaamheid

Je voelt je eenzaam en niemand lijkt je te begrijpen. Je hebt een onzichtbare muur om je heen gebouwd.

Faalangst

Je bent bang om fouten te maken en de eeuwige twijfel houd je van je doelen af.

Onmacht

Je hebt het gevoel van vastzitten, ingeklemd en bevroren. Je voelt je klein en onbelangrijk.

Schuldgevoel

Het eeuwige schuldgevoel dat diep vanbinnen blijft knagen.

Waar gaan we naar toe werken?

Je durft jezelf weer te laten zien. Je mag stralen en plezier hebben. Je kunt contact leggen met anderen en vrienden maken. De eenzaamheid verandert naar samen.  Je durft te vertrouwen op jezelf. Je bent gestopt met het doen wat anderen van je willen. Faalangst blokkeert je niet langer. Je weet wat je valkuilen zijn en herkent je zwakke en sterke kanten. Je accepteert jezelf zoals je bent. Emoties worden losgekoppeld van de ervaring zodat je deze op een bewuste manier kunt loslaten. Angsten als schuld, schaamte, wanhoop, pijn, verdriet en boosheid worden verleden tijd evenals de slachtofferrol. Trauma’s worden verleden tijd. Acceptatie en loslaten  maken plaats voor innerlijke kracht om stappen vooruit te zetten in jouw persoonlijke groei. Er ontstaat ruimte om jouw doelen en wensen te zien en te activeren. Je bent het meer dan waard! Vrij van trauma!

“Al heel lang is mijn levensmissie duidelijk: anderen leren hoe je negatief kunt omkeren naar positief “

 

Wat bied ik jou?

Veiligheid, vertrouwen en respect die jij nodig hebt om trauma ervaringen te delen, te verwerken en hiervan te herstellen. Alles mag er zijn en alles mag gezegd worden. Ik werk vanuit intuïtie, ervaring en kennis. Ik zie jou als individu en tegelijkertijd onderzoeken we het familie-, school-  en gezinssysteem waarin je leeft of hebt geleefd. Ik help jou te herinneren hoe sterk je wel was en nog altijd bent. Vandaaruit werken we met de volgende drie pijlers:

Het innerlijke kind heeft traumatische ervaringen opgedaan die om aandacht vragen. Als kind kreeg je mogelijk niet de aandacht die je op dat moment nodig had. Het meisje of de jongen van toen vraagt om gehoord/gezien te worden, om veiligheid en om liefde zodat het mee kan groeien naar de persoon die je nu bent. 

Ego is angst. We onderzoeken samen welke strategieën je hebt ontwikkeld die je toen ‘nodig’ had voor overleving. Deze overlevingsstrategieën kunnen je nu flink in de weg zitten. Door je hiervan bewust te worden, kun je angsten soms al spontaan loslaten. Voor langdurige angstpatronen geef ik je handvatten en oefeningen om dit oude patroon te doorbreken. Het ego, dus angst, heeft geleerd de baas over jou te worden. Nu mag jij de regie terug nemen over jouw leven. 

Het lichaam geeft lichaamstaal. Wat soms geen woorden heeft, vertelt je lichaam in houding, beweging en pijnklachten. Daarbij kan het lichaam angst en nare ervaringen hebben opgeslagen. Door deze klachten te onderzoeken en de juiste aandacht te geven, worden de pijnklachten opgeheven.

Naast deze drie pijlers doen we oefeningen om te aarden en te ontspannen. Hiermee krijg je de tools in handen om uit je hoofd te gaan, negatieve gedachten los te laten, te ontstressen en om weer stevig op twee benen je plannen en ideeën waar te maken.  Op weg van onbalans naar balans, van uitgeblust naar energiek. Op weg naar de vrijheid!

Ook jij bent het waard om weer te genieten van het leven

Waardevol

Je weet weer wat je werkelijk waard bent. Je bent net zo veel waard als ieder ander, niets meer en niets minder.

Zelfvertrouwen

Je kunt weer op jezelf te vertrouwen. Op je eigen gedachten, je eigen gevoelens én op je intuïtie.

Kracht en energie

Je energie gaat weer stromen waardoor er kracht ontstaat om leuke, mooie en plezierige dingen te ondernemen.

Ervaringen en aanbevelingen

In mijn leven heb ik wel een aardige rugzak meegedragen met daarin lange trajecten van o.a. ggz-behandelingen. Na al een aantal afspraken bij Yvonne liep ik de deur uit met leerlessen, handvatten, verdieping op spiritueel niveau én compleet afgemaakte ‘puzzels’. Een rugzak die is verlicht!

Annelies

Ik ben erg enthousiast en met de diensten van Yvonne ben ik altijd enorm geholpen. Andere aanbieders konden mij niet verder helpen. Zij helpt mij over die energetische drempel. Ik ben iedere keer weer verbaasd wat het mij brengt. Mijn zoontje heeft zij ook goed geholpen. Ik raad iedereen de diensten van Yvonne aan!

Eveline

Tarieven

Sessie 60 minuten            € 77

Studenten                           € 55

Gastlessen in overleg

Studenten en jongeren

Meer en meer komen we jongeren tegen  die dringend hulp nodig hebben. Dat er verbetering nodig is in de reguliere zorg zal inmiddels duidelijk zijn. Veel jongeren kunnen daar niet op wachten. Om deze reden zijn mijn vergoedingen verlaagd in plaats van verhoogd. Speciaal voor de jongeren die nu hulp nodig hebben.

Ben jij degene of ken jij iemand die mijn hulp goed kan gebruiken? Neem vrijblijvend contact op zonder verplichtingen.

Waar je ook vandaan komt, hoe diep je ook zit of hebt gezeten, je kunt er altijd uit. Je bent het meer dan waard!

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig?

De ervaring leert dat een proces tijd nodig heeft. Een proces van herkennen, erkennen, accepteren en dan pas kun je verandering aanbrengen. Daarbij wil je de veranderingen integreren in je dagelijkse leven. Oud gedrag afleren en nieuw gedrag aanleren. Sommige mensen kunnen met 3 sessies verder, anderen met 7 en weer anderen willen meer sessies. Jij bepaalt.  

Waar worden de sessies gegeven?

Ik ben actief in Rotterdam en omgeving en sinds kort in Coevorden en omgeving. Aangezien ik veel door het land reis, zijn er mogelijkheden om af te spreken op andere lokaties.

Krijg ik de kosten vergoed van de verzekering?

Nee, ik heb geen overeenkomsten met verzekeringen. Je investeert zelf in jouw leven. Het geven en nemen is hierdoor in balans zonder tussenkomst van derden.

Kunnen we ook videobellen voor een sessie?

Ja, dat kan na de eerste sessie. Graag wil ik eerst fysiek met jou kennis maken. 

Ervaring en aanbeveling

Yvonne heeft passie voor haar werk! Zij doet dit echt vanuit haar hart. Zij helpt en stuurt zodat je zelf de kracht en energie weer vindt en met beide benen op de grond weer kan doorgaan.

Stephanie