Vrij van trauma om in vrijheid je eigen leven te leiden!

Eenzaamheid

Je voelt je eenzaam en niemand lijkt je te begrijpen. Je hebt een onzichtbare muur om je heen gebouwd.

Faalangst

Je bent bang om fouten te maken en de eeuwige twijfel houd je van je doelen af.

Onmacht

Je hebt het gevoel van vastzitten, ingeklemd en bevroren. Je voelt je klein en onbelangrijk.

Schuldgevoel

Het eeuwige schuldgevoel dat diep vanbinnen blijft knagen.

Waar gaan we naar toe werken?

Je durft jezelf weer te laten zien. Je mag stralen en plezier hebben. Je kunt contact leggen met anderen en vrienden maken. De eenzaamheid verandert naar samen.  Je durft te vertrouwen op jezelf. Je bent gestopt met het doen wat anderen van je willen. Faalangst blokkeert je niet langer. Je weet wat je valkuilen zijn en herkent je zwakke en sterke kanten. Je accepteert jezelf zoals je bent. Emoties worden losgekoppeld van de ervaring zodat je deze op een bewuste manier kunt loslaten. Angsten als schuld, schaamte, wanhoop, pijn, verdriet en boosheid worden verleden tijd evenals de slachtofferrol. Trauma’s worden verleden tijd. Acceptatie en loslaten  maken plaats voor innerlijke kracht om stappen vooruit te zetten in jouw persoonlijke groei. Er ontstaat ruimte om jouw doelen en wensen te zien en te activeren. Je bent het meer dan waard! Vrij van trauma!

“Al heel lang is mijn levensmissie duidelijk: anderen leren hoe je negatief kunt omkeren naar positief “

Wat bied ik jou

Veiligheid, vertrouwen en respect die jij nodig hebt om trauma’s te delen, te verwerken, hiervan te herstellen en te helen.  Jij bepaalt jouw proces en ik bewaak jouw en mijn grenzen totdat je dat zelf kunt. Ik werk vanuit intuïtie, inlevingsvermogen en empathie. Ik zie jou als individu en tegelijkertijd onderzoeken we het familie-, school-  en gezinssysteem waarin je leeft of hebt geleefd. Soms gebruiken we creatieve middelen als schilderen, tekenen of uitbeelden. We maken contact met jouw innerlijke kind; wat heeft zij of hij ons te vertellen? Visualisaties, geleide meditaties en oefeningen om stevig te aarden zullen onderdeel zijn. Ontspanningsoefeningen helpen je om in het nu te zijn. Ik maak je bewust  van negatieve gedachten en gedrag zodat deze kunnen worden omgekeerd. Bewustwording is het begin van de oplossing. Op weg van onbalans naar balans, van uitgeblust naar energiek. Op weg naar de vrijheid!

Ook jij bent het waard om weer te genieten van het leven

Waardevol

Je weet weer wat je werkelijk waard bent. Je bent net zo veel waard als ieder ander, niets meer en niets minder.

Zelfvertrouwen

Je kunt weer op jezelf te vertrouwen. Op je eigen gedachten, je eigen gevoelens én op je intuïtie.

Kracht en energie

Je energie gaat weer stromen waardoor er kracht ontstaat om leuke, mooie en plezierige dingen te ondernemen.

Ervaringen en aanbevelingen

In mijn leven heb ik wel een aardige rugzak meegedragen met daarin lange trajecten van o.a. ggz-behandelingen. Na al een aantal afspraken bij Yvonne liep ik de deur uit met leerlessen, handvatten, verdieping op spiritueel niveau én compleet afgemaakte ‘puzzels’. Een rugzak die is verlicht!

Annelies

Ik ben erg enthousiast en met de diensten van Yvonne ben ik altijd enorm geholpen. Andere aanbieders konden mij niet verder helpen. Zij helpt mij over die energetische drempel. Ik ben iedere keer weer verbaasd wat het mij brengt. Mijn zoontje heeft zij ook goed geholpen. Ik raad iedereen de diensten van Yvonne aan!

Eveline

Wat houd je nog tegen?

Werken aan trauma’s is spannend en roept vaak weerstand op. Het ego zorgt voor uitstel- en vluchtgedrag. Het hoort er bij. Emoties hebben een functie en deze krijgen dan ook de benodigde aandacht tijdens de sessies waarin jij de regie houdt, tenslotte is het jouw proces. Na de intake beslis jij of je door wilt met mij. Wil je stoppen? Dan kost het je slechts de intake vergoeding van €77. Wil je verder? Dan is de intake gratis.

Losse sessies

  • Naast de trajecten kun je je ook aanmelden voor een losse sessie. Soms kan één sessie al voldoende zijn om je weer vooruit te helpen € 99 per 75 minuten.
  • Energetische therapiën zijn veelal losse sessies waaronder readings en healings: € 77 per 45 minuten.
  • Heeft de sessie minder tijd nodig? Dan betaal je minder.
  • Heeft de sessie meer tijd nodig? Dan betaal je meer. Natuurlijk doen we dit in gezamenlijk overleg.

Waar je ook vandaan komt, hoe diep je ook zit of hebt gezeten, je kunt er altijd uit. Je bent het meer dan waard!

Wil jij je leven een nieuwe wending geven, maar zijn er nog twijfels?

Maak vrijblijvend een afspraak zodat we samen kunnen kijken hoe ik jou kan helpen.

Veelgestelde vragen

Waarom een traject en geen losse sessies?

De ervaring leert dat processen als deze tijd nodig hebben. Een proces van herkennen, erkennen, accepteren en dan pas kun je verandering aanbrengen. Daarbij wil je de veranderingen integreren in je dagelijkse leven. Oud gedrag afleren en nieuw gedrag aanleren gaat niet van de een op andere dag.

Wat doe je als spiritueel therapeut?

Als spiritueel therapeut werk ik met energieën die ik Engelen noem. Soms zal ik je aangeven wat nuttig is voor jouw proces. Jij beslist of we de Engelenenergie tijdens jouw sessie(s) gaan gebruiken. Om met deze energie te werken, moet je stevig met twee benen op de grond staan. Dus niets zweverigs! Naast deze trajecten geef ik Engelenhealings en readings.

Krijg ik de kosten vergoed van de verzekering?

Nee, ik heb geen overeenkomsten met verzekeringen. Je investeert zelf in jouw leven. Het geven en nemen is hierdoor in balans zonder tussenkomst van derden. In overleg kun je in termijnen betalen.

Kan ik verlengen?

Ja, dat kan. Je kunt overstappen naar een groter pakket of je kunt verlengen met  losse sessies. 

Ervaring en aanbeveling

Yvonne heeft passie voor haar werk! Zij doet dit echt vanuit haar hart. Zij helpt en stuurt zodat je zelf de kracht en energie weer vindt en met beide benen op de grond weer kan doorgaan.

Stephanie

Heb jij je keus gemaakt voor een positieve verandering in jouw leven?

Klik dan op de rode knop en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake. Na het intake gesprek beslis jij of je verder wilt.