Privacy

Dit document is voor het laatst gewijzigd op 6-3-2019

Gegevens

Gegevens worden verzameld wanneer er contact wordt opgenomen met Praktijk de Overwinning via de website. In dit formulier wordt gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer. Gegevens worden gebruikt voor facturering en consulten. Alle aanvragen gaan standaard over HTTPS. Het SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server en een internet browser. Deze is in werking. Verzamelde gegevens worden niet gebruikt voor advertentiedoeleinden.

De website

De website van Praktijk de Overwinning verzamelt gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van het websitebezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

WordPress

Het SSL certificaat is geactiveerd in WordPress. HTTPS is de encryptie methode die ervoor zorgt dat de verbinding tussen de browser en jouw site veilig is.

Hostnet

De website en back-ups van de website worden gehost bij Hostnet. Gegevens die jij achterlaat op de website van Praktijk de Overwinning zijn op de servers van Hostnet opgeslagen. De website is beveiligd met inlognaam en wachtwoord. Een ieder die bij Praktijk de Overwinning inlogt, maakt gebruik van een beveiligde verbinding middels HTTPS en SSL.

Beveiliging apparaten

Er worden van persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Praktijk de Overwinning of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten (computer/laptop) die gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord.

Rechten

Als Praktijk de Overwinning en cliënt samen niet en klacht kunnen oplossen, is het mogelijk om Klachtenportaal Zorg in te schakelen waarmee Praktijk de Overwinning een overeenkomst mee heeft.

Praktijk de Overwinning behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Praktijk de Overwinning dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Praktijk de Overwinning te beschermen. Daarbij trachten wij altijd het recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Bij vragen: yvonne@praktijkdeoverwinning,nl