Tips en tops

Tips voor trauma en herstel. Tops over activiteiten en aankondigingen.

Afstand houden is ook ….

….. ruimte geven aan de ander, maar ook aan jezelf. Dat is omdenken. Ik voel het als respect naar mij als de ander voor mij wacht. Ik respecteer de ander door hem/haar voorrang te geven. Is het je al opgevallen dat er veel meer oogcontact is tussen mensen? Ogen zijn de spiegels van de ziel …. Wat mij ook opvalt is dat veel mensen rustiger en vriendelijker zijn. Nee, niet allemaal. Er zijn genoeg mensen die (nog) in de weerstand zitten en/of zij weten hier niet mee om te gaan. Persoonlijk vind ik het prettig als ik in de supermarkt loop en niet iedereen in mijn nek staat te hijgen. Ik kan in mijn eigen aura/energie blijven en raak niet opgefokt door anderen die haast hebben, boos of gefrustreerd zijn. Onlangs werd dat weer bevestigd door de hamsterwoede. Toen ik op de eerste hamsterdag de supermarkt binnenliep, raakte ik compleet van de leg. Wat gebeurt hier en wat gebeurt er met mij? Mijn eerste reactie was: o jee, ik moet ook meer meenemen anders is straks alles op! Zo werkt het, actie en reactie op de hamsterenergie. Al snel realiseerde ik mij dat deze angst niet van mij was, maar van al die mensen die driftig hun karren volgooiden.

Afstand houden is ook accepteren

Het is zoals het is. Hoe meer je in de weerstand zit, hoe moeilijker je het jezelf en de ander maakt. Dus probeer vooral om te denken. Elke situatie heeft tenslotte meerdere kanten om te bekijken. Daarbij is deze situatie tijdelijk en mogen we op een later tijdstip elkaar weer knuffelen en vasthouden.

Tip:

Visualiseer een mooie kleur licht om je heen, dat is hetzelfde als je aura vullen met licht. Daaromheen plaats je in gedachten een blauwe kleur die jou beschermt. Je zult merken dat mensen automatisch met een goede afstand om je heen zullen gaan. Let hierbij zelf ook op de afstand.

17-4-2020 Liefs, Yvonne❤️

6 April 2020

Voel je je alleen, eenzaam, geïsoleerd en heb je behoefte aan een luisterend oor? Of wil je gewoon even contact? Maak dan een afspraak op de contactpagina  https://praktijkdeoverwinning.nl/contact/

Zet bij Bericht: ‘gratis afspraak april’ en geef je voorkeurstijd aan.

Delen is helen
Gedeelde smart is halve smart💕