Geleide meditaties

Geleide meditaties zijn gesproken meditaties die je meenemen in het verhaal dat verteld wordt. Hierin zijn geen beperkingen en je kunt hier alles laten gebeuren. Door meditatie gun je jezelf en je brein tijd en ruimte. Je komt los van dagelijkse beslommeringen en gedachten waardoor stress voorkomen wordt. Mediteren helpt om angst en depressies te verminderen doordat je jezelf focust op het hier en nu. Meditatie verlaagt de bloeddruk en hartslag. Het vermindert spierspanning en het brein functioneert beter door betere bloedstoevoer waardoor een betere concentratie en geheugen. Bij regelmatige oefening wordt het steeds gemakkelijker en zul je balans en rust ervaren.

Veel plezier en vooral veel ontspanning en liefde!

Van bloementuin naar onvoorwaardelijke liefde

Een meditatie om los te komen van alle negativiteit om je heen. Terugkomen bij jouw liefdevolle kern en kracht. Via de bloementuin naar het bos, de dieren, het weiland om vervolgens verbinding te maken met het licht dat jij uitstraalt. Eén brandende kaars geeft licht, vele brandende kaarsen verdrijven het donker. Doe je mee?

Celopschoning met Wind Vuur Water en Aarde

De darmen en hersenen communiceren met elkaar daarom wordt de buik ook wel het tweede brein genoemd. Daarin bevinden zich vele cellen die emoties en infornatie hebben opgeslagen die inmiddels nutteloos zijn geworden. In deze meditatie werken we met de natuurelementen om cellen te reinigen, te helen, te activeren en te balanceren. Een gezonde buik is de basis van een gezond lichaam en immuunsysteem.

Celopschoning met Wind Vuur Water en Aarde

door Yvonne Langendoen