Paniekaanval….Help!

Paniekaanval….Help!

Een paniekaanval is lastig en vermoeiend. Wat gebeurt er precies? Komt een paniekaanval zomaar? Hoe kun je de baas worden over paniekaanvallen? Wat kun je doen om te voorkomen? Kun je er vanaf komen? Lees verder….

In of uit de slachtofferrol?

In of uit de slachtofferrol?

Je hebt altijd een keuze om in of uit de slachtofferrol te leven. Hoe kom je hierin terecht? Wat levert het op? Waarom zou je uit de slachtofferrol stappen? Hoe kun je loskomen uit de slachtofferrol? Deze vragen wil ik graag beantwoorden vanuit mijn visie. Lees je mee?

Victim blaming na seksueel geweld

Victim blaming na seksueel geweld

Victim blaming na seksueel geweld
Weet je hoeveel mensen niet praten over het seksueel geweld dat hen is aangedaan? Niemand kan zeggen hoeveel tikkende tijdbommen er rondlopen en dan bedoel ik jongens, meisjes, mannen, vrouwen, non-binair die hun geheim niet durven te delen met anderen uit angst voor victim blaming en afwijzing. Lees verder…..

Van accepteren naar transformeren

Van accepteren naar transformeren

Van accepteren naar transformeren. Wat is acceptatie en waarom zou je dat doen? Heb jij moeite om te accepteren? Accepteer jij jezelf? Voel je weerstand voor acceptatie? Wil jij persoonlijk groeien? Heb je zin in een leuker leven? Wil jij vrij zijn van pijn, verdriet en angst? Lees dan vooral verder……

Vluchten, vechten en het ego

Vluchten, vechten en het ego

Wat is de relatie tussen vluchten, vechten en het ego? Hoe staat het jou in de weg? Soms is je leefstijl hoognodig aan verandering toe. Maar het lukt je maar niet om die veranderingen door te voeren. Maar je vlucht voor de stappen die nodig zijn of je vecht ertegen. Je stelt het telkens weer uit of je zorgt ervoor dat je er geen tijd hebt om aan die verandering te werken. Hierbij komt het ego om de hoek kijken die jou tegenwerkt om veranderingen aan te brengen. Wat is het ego? Hoe werkt het ego? Hoe kun je hier het beste mee omgaan?

Emoties en feiten

Emoties en feiten

Feiten zijn onveranderlijk, emoties zijn veranderbaar. Hoe zit dat en wat kun je hiermee? Lees hoe je kunt omgaan met emoties en deze kunt veranderen. Wanneer je opruimt, maak je ruimte in je leven, ruimte voor nieuwe en positieve ervaringen, ruimte om aan je dromen te werken…….