Wil jij van je angst en trauma’s af?

Je bent het waard om vrij te zijn van angst. Jij kunt je leven omkeren van negatief naar positief. Van slachtoffer naar overwinnaar.

Wil jij blij zijn, maar…

onopgeloste trauma's duiken telkens weer op?

spanningen beheersen je leven?

angst weerhoud je om hulp in te schakelen?

je weet niet hoe je verder moet?

Dan is dit een goed moment om geheel vrijblijvend een gratis telefoongesprek (t.w.v. €38,50) van 30 minuten met mij aan te gaan.

LET OP: per maand heb ik plaats voor 10 gratis gesprekken. Door zo snel mogelijk jouw sessie aan te vragen, voorkom je teleurstelling!

Ga je mee overwinnen?

Ik ben Yvonne Langendoen en ik ben ervarings- deskundige in het verwerken van trauma’s. Ik weet hoe het is om negatieve ervaringen mee te maken. Ik weet  hoe het is om volledig vast te zitten in diepe emoties. Waar reguliere therapeuten werken vanuit boeken, werk ik vanuit mijn hart, gevoel en ervaring. Ik heb ervaren  dat het mogelijk is om je leven om te keren van negatief naar positief. Hoe ik dat heb gedaan, kun je lezen in mijn boek Wilskracht en Engelengeduld. Daarnaast heb ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd en ben ik  sociaal therapeut én spiritueel therapeut binnen Praktijk de Overwinning. Het is mijn missie om anderen te motiveren, te inspireren en te coachen op weg naar vrijheid. Wil jij die vrijheid?

Vraag direct jouw sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.