Wilskracht en Engelengeduld is jarig!

Vandaag precies een jaar geleden heb ik mijn boek Wilskracht en Engelengeduld gepresenteerd! Al meer dan 100 boeken zijn er verkocht. We streven naar nog meer! Soms moet je wat Engelengeduld hebben! Wat een bijzondere ontwikkelingen heb ik hierna doorgemaakt. Het schrijven van mijn boek was een emotionele reis die ik vervolgens letterlijk heb losgelaten. Met een doel: anderen  inspireren en motiveren om met hun eigen trauma aan de slag te gaan. Grotere trauma’s als seksueel misbruik of kleinere blokkades als angst om voor eigen ideeën uit te komen.  Ik heb al vele mooie gastcolleges mogen geven en gesprekken gevoerd. Daarbij heb ik mensen geïnspireerd en gemotiveerd om met hun eigen trauma, weerstand of blokkade aan de slag te gaan. Van 2 mensen weet ik inmiddels dat zij hun eigen verhaal gaan schrijven. Onderaan staan verschillende reacties op Wilskracht en Engelengeduld. Ook ben ik al een poosje Online coach voor mensen met een seksueel misbruikverleden waar ik mooie mensen ontmoet. Ik mag hun coachen in hun hulpvraag. Iedereen verdient het om oude pijn te overwinnen!

Nieuwe deuren

Naast de gastcolleges en het coachen van cliënten zijn er weer nieuwe deuren opengegaan. Sinds kort werk ik samen met een goede vriendin en de Blogwereld zit vol met nieuwe mogelijkheden. Ik ben mijn lijnen aan het uitzetten met de Gemeente Rotterdam als ervaringsdeskundige. Er zijn al diverse bijeenkomsten geweest. Wordt vervolgd. Mijn boek gaat rustig, maar gestaag de wereld in. Er lopen trajecten met maandbladen, dus even afwachten wat hieruit komt. Ik ben nu te vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn, Google en sinds kort op Pinterest! Stel mij of mijn boek gerust voor aan vrienden, familie of therapeuten die mijn hulp kunnen gebruiken!

 Reviews Wilskracht en Engelengeduld

Meeslepend verhaal. Een meeslepend, confronterend en tegelijk ongelofelijk boek.Hoe is het mogelijk dat één persoon zoveel ellende overkomt ?! Beschouwend en daardoor afstand houdend, beschrijft Yvonne haar leven.Confronterend, omdat je je al lezende realiseert dat dit in je eigen straat kan gebeuren en ongelofelijk, omdat Yvonne zo’n mooi mens is (geworden). Er is een les te leren uit dit boek. Ondanks alle ellende die je mee kunt maken is het leven tóch waard om geleefd te worden. Koop dit boek, huiver en wees blij met je eigen leven.

Goede verhaallijn. Een indrukwekkend pijnlijk verhaal dat op eerlijke en heldere wijze is geschreven. Op een heldere wijze beschrijft Yvonne wat ze heeft meegemaakt, haar zoektocht naar zichzelf en verwerking. Ze schrijft dit op een mooie opbouwende manier waarin haar proces goed te volgen is. Yvonne komt hier krachtig uit. Het is een krachtig en hoopvol verhaal: wat je ook meemaakt, je kunt je leven een andere positieve wending geven. Wanneer je worstelt met dezelfde thema’s of als hulpverlener is dit boek een echte aanrader.

Indrukwekkend. Een indrukwekkend boek, waarbij je tijdens het lezen je regelmatig afvraagt “Hoe kan dit!”. Pijnlijk, verdrietig, maar doordat Yvonne het middels een beschouwende manier schrijft word je meegenomen, zonder jezelf als lezer (ook) te verliezen. Bewonderingswaardig hoe Yvonne haar verleden stap voor stap ombuigt en er als een ware krijger omgeven met zonlicht uitkomt. Het boek biedt handvaten voor mensen die situaties van zichzelf of anderen herkennen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Een aanrader!

Meeslepend verhaal. Hoeveel ellende kan iemand meemaken? En blijkbaar zijn wij als mensen heel goed in het wegstoppen van deze ellende. Echter vroeg of laat loop je er toch tegen aan en dan heb je een keuze om het te zien wat het echt is en vervolgens hoe ermee om te gaan. Ik krijg kippenvel nu ik dit opschrijf! Bewonderingswaardig hoe deze vrouw haar demonen onder ogen ziet en hoe zij met zachtheid naar iedereen hieruit komt. Diepe buiging!

 Krachtig. Het is bizar hoeveel Yvonne als kind heeft meegemaakt. Iedere keer dacht ik: nee niet weer wanneer houd het op? Het is bijzonder om te lezen hoeveel overlevingsdrang een mens in zich heeft en hoe ze als volwassen vrouw haar trauma’s heeft aangepakt. Yvonne heeft van haar pijn haar kracht gemaakt!

Liefs, Yvonne